Nyheter
20 januar, 2006

På følgende sider vil vi informere alle om nyheter innen arbeidsplanprogrammet
SP-Expert. Det vil også bli fokusert på generell informasjon fra Astrum Norge AS.

Riktig rapportering er viktig i en hver organisasjon. Med EPX får brukeren nesten ubegrensete muligheter. Les mer på høyre side.

les mer p hyre side


Interflex

Interflex og tidligere Astrum GmbH er nå en del av Ingersoll-Rand (IR)


 


e-post


hjeme-post

Bruker du lønnskapitalen effektivt?


  • Blir arbeidsstyrken brukt effektivt til siste time?
  • Når oppstår overtid, og hvorfor skjer det?
  • Når avviker den reelle planen fra den planlagte og hvorfor skjer det?
  • Stemmer arbeidsplanen med bemanningen?


Astrum Norge introduserer EPX

EPX er en intelligent forretnings løsning for strategisk administrasjon av arbeidsstyrken, rettet mot system administratorer, ledelsen, HP avdelinger og forretnings analyse.

EPX tilbyr nesten ubegrensete muligheter for dynamisk rapportering, analyse og benchmarking på et taktisk og strategisk nivå.

For å skaffe tilveie denne informasjonen, er data formattert i en bestemt struktur og numerisk sammensetning er lagt til dataene. EPX viser relevant data fra HR systemer, og SP-Expert . EPX presents relevant data from your HR system and your personnel scheduling system in a coherent way.

EPX tilbyr en rekke nøkkel indikatorer og rapport løsninger. Sammenlign avdelinger, hvorfor oppstår det mer overtid på en avdeling sammenlignet med en annen?

Oracle teknologi er fundamentet i systemet. EPX kjører på en Oracle database 9i eller høyere, men de aller fleste databasesystemer er supportert.

Presentasjon og analyse av data kan utføres med alle BI (business intelligence systems) og rapporteringssystemer som Oracle Discoverer, Cognus Powerplay, Business Objects og til og med Microsoft Excel.
Tilbake til nyhetsoversikt>>

Copyright 2004 Astrum Norge AS