se månedsplanLøsninger med Plato time
23 mars 2005

Vi vil på disse sidene orientere om nye løsninger i de forskjellige bransjene.
Plato time utvikles til å bli den mest komplette portal for arbeidstidsplanlegging på markedet. Bransjene blir mer og mer omfattende, og kundegruppene er i stadig vekst. Dette gjelder spesielt innenfor hotell og restaurant, catering, transport, reise og flere. Flere yrkesgrupper ser mulighetene ved å ta i bruk portalløsningen. Uansett hvor du er, så kan du logge deg inn på portalen.les mer på høyre side


se månedsplanPlato time
23 mars 2005

De første versjoner av Plato vil være tilgjengelig utover våren 2005. Den norske versjonen kan leveres til norske kunder juni/juli 2005. Plato vil være et ypperlig verktøy også for organisasjoner fra 10 ansatte og oppover. Det har i lengere tid vært stor etterspørsel etter planleggingssystemer også for organisasjoner med enkle planleggings behov. Plato er svaret.

les mer på høyre side


hjeme-post
se månedsplan
Portal løsning i arbeidsplanlegging

Klikk for stort bilde
Personlig side
Medarbeideren har her tilgang til sin personlige hjemmeside med egen arbeidsplan. I arbeidsplanen legges inn opplysninger om ferieønsker, tidskontoer, beskjeder og mer.

Klikk for stort bilde
Min portal
Her bestemmer og lager medarbeideren selv sitt eget skjermbilde ved å laste ned, eller hente interne programmer, som kan være en del av hele bildet. Medarbeideren har
samtidig full oversikt over aktuelle funksjoner.
Klikk for stort bilde
Feriepostering
Her skriver medarbeideren inn egne ferieønsker som sendes online til den overordnede. All ferie og restferie kalkuleres online.
Klikk for stort bilde
Tidspostering
I dette bildet vises en oversikt over alle ansatte med overtid. Samtidig vises en liste med overtid som skal godkjennes. Forklaring på hvorfor overtid har funnet sted, kan også leses her.


Alle blir i dag mer og mer avhengig av Internett, epost og Web-baserte programmer. Derfor begynte Astrum utviklingen av
Plato time for fullt ut å kunne benytte HR systemer med det aller nyeste innen teknologien. Ideen bak var å kunne ha tilgang til å utføre den daglige jobb uansett hvor en befinner seg.

Har du tilgang til Internett, så er du tilkoblet Plato i løpet av sekunder. Alle type Web lesere kan benyttes, som IE, Mozilla,
Netscape, Opera ++. Vedlikehold og opplæring blir enklere, samtidig
som integrasjon med andre systemer er ivaretatt og kraftig forbedret.
se månedsplan
Plato Time er et helt nytt
fullverdig Web basert
HR system. Ideen bak det hele
er å bruke det aller siste innen portal teknikk.

Konfigurer ditt egen skjermbilde,
last ned fra Internet eller hent interne programmer fra Intranett som kan være en del av ditt
personlige startbilde .Copyright 2004 © Astrum Norge AS